Få overblikket ovenpå skilsmissen

Der hersker ingen tvivl om, at en skilsmisse er hård. Som ægtefæller har man etableret en rutine, drømt om fremtiden og måske skabt en lille familie. Det kan føles både usikkert og uoverskueligt at træde ud på den anden side af et ægteskab. Men du behøver ikke stå alene med dine tanker.

Tunge tanker som nyskilt

Er du lige kommet på den anden side af alt det juridiske og praktiske og har først nu mulighed for at mærke, hvordan du egentlig har det?

Når virkeligheden rammer, kan det næsten vælte én omkuld. Usikkerheden er stor, og den kan danne grobund for tunge tanker. Det er ikke så underligt, for fundamentet for din hverdag er pludselig væk. Måske har du dage, hvor du tænker, at forholdet kunne reddes og er i tvivl om, hvad du gjorde forkert. Måske var det et usundt forhold, du nu bruger al din overskud på at hele fra. Det kan være uoverskueligt, og du ved ikke, hvordan du kommer videre.

Bliv rustet til en ny fremtid

Nogle gange skal man have hjælp til at få overblik over hændelserne forud for skilsmissen, for at de tunge tanker ikke ender med at pege ind mod dig selv. Ved at arbejde med bruddet, bliver du afklaret og klar til den fremtid, der venter dig.

I samtaleterapi arbejder vi med dit udgangspunkt. Vi ser på hvilke redskaber der passer til dig, for at du bedst kommer videre.

I et terapiforløb hos mig får du hjælpe til:

At hele dit iturevne hjerte

At komme til stede i dit nuværende liv

Evner til at trøste dig selv, når følelserne er svære

Ro, tryghed og glæde indeni

Større selvværd

At blive bedre til at nyde dit eget selskab

Indblik i de bagvedliggende årsager til bruddet

Redskaber til at skabe et bedre forhold i fremtiden

Fremtid

Vi tager udgangspunkt i dit netop afsluttede forhold, eventuelle tidligere forhold, dine forældres forhold (eller mangel på samme). Og uanset hvad der gik galt i dit forhold, så får du her muligheden for at få et nyt blik på situationen, blive klogere på dig selv og finde et nyt og stærkere ståsted i livet.

Gå din fremtid i møde og bestil tid til en samtale i dag.

Lise-Lotte Guldbæk

Jeg hedder Lise-Lotte Guldbæk, og er certificeret ID-psykoterapeut ved den 4-årige psykoterapeutuddannelse på ID-Academy i Silkeborg.

I mit arbejde brænder jeg for at hjælpe dig med at finde ud af, hvad den bagvedliggende årsag, til de konflikter du står i, er. Jeg brænder for at hjælpe dig med at finde din indre styrke og dermed muligheden for at handle i konflikterne.

Se en film om hvordan jeg hjælper mine klienter.