Single og ensom?

Er du træt af at kysse frøer og at indlede forhold der ikke rigtigt fungerer, blot for i sidste ende – igen – at være alene?

Måske kan du spejle dig i følgende:

Jeg kan ikke finde en kæreste

Din familie spørger til, hvordan det går med kærligheden, og om du ikke snart skal have en kæreste, alt imens du leder efter en undskyldning for at skifte samtaleemne. Egentlig vil du gerne finde en kæreste, men du har lige slettet Tinder for 117’ende gang, fordi du er træt af at lede efter guld i en mødding.

Jeg falder altid for de forkerte

Måske har du opdaget en trist tendens, når det kommer til dine parforhold. Forholdene er konfliktfyldte, eller også finder du en kæreste, hvor dine følelser ikke helt er gengældte. Ofte ender det med drama og masser af tårer, også selvom du inderst inde godt ved, at forholdet ikke var sundt for dig. Og lige nu ved du, at det næste kærlighedsforladte forhold er lige rundt om hjørnet, hvis ikke du gør noget.

Det næste skridt – ud af ensomheden

Der kan være mange grunde til, at det at finde og holde på en kæreste i et positivt og respektfuldt forhold kan være en udfordring. Er du nysgerrig på, hvad der er de bagvedliggende årsager til, at du har svært ved at finde og holde på en kæreste? Når du er i terapi hos mig, tager vi udgangspunkt i din nuværende situation, dine eventuelle tidligere forhold, samt din opvækst og oplevelser med andres parforhold, kan vi dykke ned i årsagen til, at det er en udfordring for dig.

Vi arbejder med overbevisninger samt finder ressourcer til at give dig nye redskaber, så du bedre kan håndtere konflikter i forholdet. Vi arbejder fænomenologisk, så du bedre kan rumme dig selv og dine følelser sammen med en kæreste. Vi finder din ro samt giver dig mod til at åbne dig og være dig selv sammen med en partner.

Single

Et terapiforløb hos mig vil give dig:

 

Evnen til at passe bedre på dig selv

 

Overskud til at håndtere følelserne, når de er svære

 

Ro, tryghed og glæde indeni

 

Større selvværd

 

Evnerne til at stå fast og sætte grænser

 

Mulighed for at nyde dit eget selskab

 

Forståelse for de mønstre, der spænder ben for dine parforhold

Styrke og frihed til at prioritere dig selv i et forhold

Der kan være mange grunde til, at det at finde og holde på en kæreste kan være en udfordring. Vi tager udgangspunkt i din nuværende situation, dine eventuelle tidligere forhold, samt din opvækst og oplevelser med andres parforhold, og dykker ned i årsagen til, at det er en udfordring for dig.

 

Vi finder din vej til først og fremmest at elske dig selv, så du kan finde vejen til et godt, kærligt, sundt og ligeværdigt parforhold.

Book tid til en samtale herunder, hvis du er klar til at give dig selv den kærlighed, du fortjener.

Lise-Lotte Guldbæk

Jeg hedder Lise-Lotte Guldbæk, og er certificeret ID-psykoterapeut ved den 4-årige psykoterapeutuddannelse på ID-Academy i Silkeborg.

I mit arbejde brænder jeg for at hjælpe dig med at finde ud af, hvad den bagvedliggende årsag, til de konflikter du står i, er. Jeg brænder for at hjælpe dig med at finde din indre styrke og dermed muligheden for at handle i konflikterne.

Se en film om hvordan jeg hjælper mine klienter.