Vil din partner ikke med i parterapi?

– Bare rolig, du kan selv gøre en forskel.

Er kommunikationen i dit parforhold præget af skænderier, uligevægtige samtaler, eller måske har I oplevet et knæk i tilliden mellem jer? Måske har du forslået parterapi, som en løsning på jeres problem, men din partner er afvisende. Det kan efterlade dig med en utilfredshed og en magtesløshed, når du gerne vil have jeres forhold til at fungere.

Måske har du hørt dig selv sige følgende:

”Min partner er for dominerende.”

”Jeg føler mig ikke hørt i vores forhold.”

”Vi skændes alt for ofte.”

”Min partner har været mig utro.”

 Måske står du i en situation, hvor du er bange for, at de uhensigtsmæssige mønstre, kan risikere at koste dig dit ægteskab. Og så kan det vække en frustration, når din partner på ingen måde ønsker at deltage i parterapi, for at få forholdet tilbage på skinner.

Parterapi er ikke den eneste løsning

Du kan heldigvis ofte selv gøre en forskel. Ved at du selv går i et terapeutisk forløb, har du mulighed for at få en større indsigt i jeres parforhold, jeres konflikter samt at blive klogere på, om og hvad du selv har af handlemuligheder. Der er flere muligheder end du tror – også selvom din partner ikke vil med i terapi.

Stå stærkere i jeres forhold

Vi kigger på dit udgangspunkt uden at gå til angreb på din partner. I samtaleterapi er der fortrolige rammer, så jeg kan hjælpe dig til at se dine følelser og konflikter med nysgerrighed. Når du er i et terapeutisk forløb hos mig, tager vi fat i det, der er relevant for dig. Det kan blandt andet være:

Grænsesætning

Handlekraft

Konflikthåndtering

Adfærdsmønstre

Uanset hvad der kan hjælpe dig, dykker vi ned i det, så du efterfølgende kan tage hjem til din partner med et nyt syn på jeres situation. Derved kan du stå stærkere i dit parforhold, hvad enten du har brug for at blive tydeligere, sætte grænser eller åbne dig. Sammen finder vi ud af, hvad du har brug for, der hvor du er lige nu.

Tag et meningsfuldt skridt i dag og book en tid.

Lise-Lotte Guldbæk

Jeg hedder Lise-Lotte Guldbæk, og er certificeret ID-psykoterapeut ved den 4-årige psykoterapeutuddannelse på ID-Academy i Silkeborg.

I mit arbejde brænder jeg for at hjælpe dig med at finde ud af, hvad den bagvedliggende årsag, til de konflikter du står i, er. Jeg brænder for at hjælpe dig med at finde din indre styrke og dermed muligheden for at handle i konflikterne.

Se en film om hvordan jeg hjælper mine klienter.