Stressambassadøren – Stressbehandling

Jeg har en certificering indenfor stressbehandling, nemlig som Stressambassadør. Som stressambassadør er jeg ekspert indenfor stressområdet og er uddannet til at varetage stressproblematikker indenfor organisationer, teams samt hos den enkelte medarbejder.

Et stressambassadørforløb strækker sig som over 10 uger. Hver uge i hele forløbet følger du et online forløb. Dvs. at du ved forløbets start modtager et login til et online forløb og følger dette med en online session hver uge. Sideløbende kommer du hos mig hver anden uge til en 45 minutters samtale og hver anden uge har vi opfølgning pr. telefon.

Stressbehandlingen tager udgangspunkt i behandling af symptomerne samt fokus på den bagvedliggende årsag til stressproblematikken. Uanset om årsagen til stressen ligger hos familie/familiemønstre, hos virksomheden eller om det handler om gamle vaner og mønstre.

Vi ser på alt fra ydre på virkninger, indre overbevisninger, det fysiske, samt det oplevede. Metoden tager udgangspunkt i den nyeste forskning omkring stress, samt personlig og mental sundhed.

Hvis vi vurderer at der er behov for det, er din leder eller partner velkommen til at deltage i sidste session som vi dermed ændrer til en tre-partssamtale. 

Her kan du se hvad et 10 ugers Stressambassadør forløb kosterhttps://psykoterapi-silkeborg.dk/pris-psykoterapi/

Her kan du læse mere om Stressambassadør konceptet. https://stressamb.dk/til-virksomheder/stressambassadoeren-i-din-organisation/