F.E.A.R.

F.E.A.R.

F.E.A.R. Ofte når vi oplever frygt, eller på anden måde befinder os i en situation der får os til at føle ubehag, handler vi instinktivt ved at flygte fra frygten og ubehaget. Det får ofte med store konsekvenser for os. Det er nemlig slet ikke muligt for os at flygte fra, eller glemme de ubehagelige følelser. De vil altid sidde dybt i os og med mellemrum dukke op og lade os føle ubehaget igen. Og når ubehaget dukker op, reagerer vi ofte meget lidt konstruktivt med vrede eller på anden måde afvisning af vores nærmeste. Andre gange viser det sig som fysiske smerter i stedet.

 

Heldigvis har vi en anden mulighed. Vi kan nemlig vælge at undersøge hvad der i virkeligheden er årsag til vores ubehag eller frygt. Finde ud af hvad det er der har været med til at skabe grundlaget for den. Denne bevidstgørelse, samt efterfølgende traumebehandling vil hjælpe med at lade angsten og ubehaget give slip indeni. Angsten og ubehaget vil fylde mindre, ofte vil det helt forsvinde. Dukker det op igen, ved vi hvordan vi kan håndtere det så det ikke styrer os. Så det ikke ødelægger vores hverdag og relationer.

 

Har du brug for hjælp til at blive bevidst om hvorfor du reagerer uhensigtsmæssigt i nogle situationer, så er jeg klar til at hjælpe dig.

 

Du kan booke en tid her

Del artiklen her

Facebook
Twitter
LinkedIn