Genfind din din handlekraft gennem dine konflikter og relationer

Problematiske konflikter og relationer, er noget af det der fylder allermest for de fleste af os. Det gør ondt på os når vi oplever at nogen gør os vrede eller kede af det, eller når vi oplever ikke at blive accepteret.

Hvorfor betyder det så meget?  Og hvad er det egentligt der afgør, om vi kan lide andre mennesker, eller om vi absolut ikke bryder os om dem? Har du nogensinde tænkt over, hvad det er, der får dig til at reagere uhensigtsmæssigt og konflikte i bestemte relationer og situationer? Eller hvad det er, der får dig til gentagne gange at havne i konflikter? Måske kan vi lære at håndtere konflikter på en langt mere konstruktiv måde? Eller blot at blive meget klogere på hvorfor vi har det så svært med dem. Eller simpelthen få sagt fra i så god tid at de næsten ikke når at opstå? Allerhelst vil vi gerne vide, hvad årsagen er til at de opstår og handle ud fra det.

Få selvindsigt ved at håndtere dine konflikter

Hvordan du interagerer med dine kollegaer, familie, ægtefæller eller andre, er oftest bestemt af din opvækst og de relationer du oplevede, da du var yngre. Derfor kan det at se på dine konflikter og relationer, og sammenligne med din opvækst være en del af løsningen. Ved at bevidstgøre årsagen til disse konflikter, og se på dem fra en anden vinkel, og bearbejde dem, lærer du ikke blot at håndtere dem i fremtiden. Det giver dig også en langt større selvindsigt. Det er her, du for alvor har mulighed for at lære dig selv bedre at kende.

Lær dig selv og dine relationer bedre at kende – book en tid her.

Jeg har ALDRIG, i de snart 50 år jeg har levet, oplevet større indre ro, end den jeg føler nu. Lise-Lotte er helt unik, og jeg kan kun sige til dig, som læser dette – tøv ikke med at tag kontakt. Hvis der er én, som kan hjælpe dig, så er det Lise-Lotte.
- Yvonne