Psykoterapi hjælper os med at blive bevidste om vores adfærdsmønstre

Vi er alle et produkt af vores baggrund; vores erfaringer, opvækst og relationer. Psykoterapi og de psykoterapeutiske redskaber hjælper os til at få et overblik og ikke mindst et indblik i os selv og vores aktuelle situation.

Hvad er psykoterapi?

Psykoterapi er samtaleterapi, hvor der tages udgangspunkt i det hele menneske. Formålet med samtalerne kan være at komme ud af en svær periode i livet, når det gør ondt eller synes meningsløst. Terapien hjælper dig med at blive bevidst om dine egne handlemønstre og igennem bevidstgørelse, traumeforløsning og andre psykoterapeutiske værktøjer, finder vi de ressourcer du skal bruge for at komme igennem den svære periode og frem til bedre livskvalitet. 

Hvad er min rolle som psykoterapeut?

Jeg hjælper dig med at vende tingene på hovedet, se dem fra flere vinkler og gennemskue hvad det er der sker inde i og omkring dig. Jeg er din støtte hele vejen igennem forløbet. Når følelserne synes svære og overvældende, hjælper jeg dig med at lære at rumme dem, og arbejde med dem, så du løbende bliver bedre til at håndtere dem i din hverdag. Det er din indre styrke og dine ressourcer, jeg brænder for at hjælpe dig med at finde og når du gør det, genfinder du din essens, dit overskud, din ro og glæde. 

Psykoterapi kan være forløsende for mange problemstillinger. Jeg arbejder blandt andet med depression, stress, konflikter, relationsproblemer, angst og fysiske smerter, som kunne lindres ved hjælp af terapi.

Er du særligt sensitiv er du også meget velkommen. Du kan læse meget mere om at være særligt sensitiv her

Herunder kan du læse mere om de områder jeg blandt andet beskæftiger mig med.

Vi har forskellige behov, derfor tilbyder jeg psykoterapi i forskellige rammer. Læs mere om dem her 

Hvad er forskellen på en psykoterapeut og en psykolog/psykiater? Det kan du læse meget mere om på Dansk Psykoterapeutforenings hjemmeside her.