Om mig

Jeg hedder Lise-Lotte Guldbæk, og er certificeret ID-psykoterapeut ved den 4-årige psykoterapeutuddannelse på ID-Academy i Silkeborg.  Jeg har en baggrund som mentor for stressramte samt som kropsterapeut. Jeg har stort fokus på sammenhængen mellem krop og sind og arbejder ofte med det oplevede/følte.

 Jeg har stor fokus på at skabe et nærværende, tillidsfuldt, og rummeligt terapirum, hvor terapien med sikkerhed altid foregår på dine præmisser. Vores indbyrdes kemi har afgørende betydning for en succesfuld behandling og du er derfor velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan finde ud af, om jeg er den rigtige terapeut for dig

Fokus på relationelle konflikter

Jeg er især passioneret omkring vores relationer og de konflikter vi oplever sammen med andre personer, samt konflikter i os selv. Hvorfor er det at vi i samvær med nogle mennesker reagerer destruktivt? Hvad er grunden til at vi ikke kan holde ud at være sammen med en ganske bestemt kollega? Hvorfor er det sammen med chefen vi ikke formår at sige fra, selvom det kun går ud over os selv hvis vi ikke gør? Og hvad er det der sker når vi i vores parforhold ser os selv og vores partner havne i de samme konflikter igen og igen? Og er der en grund til at vi måske slet ikke formår at finde os en partner? Og hvad gør vi ved det når det går ud over familien, jobbet og i sidste ende, os selv? 

I mit arbejde brænder jeg for at hjælpe dig med at finde ud af hvad den bagvedliggende årsag til de konflikter du står i er. Jeg brænder for at hjælpe dig med at finde din indre styrke og dermed  muligheden for at handle i konflikterne. Den styrke du skal bruge til at stå fast i dig selv med når du er sammen med andre. Det er også den styrke du bruger til at skabe dig det liv du drømmer om inderst indse

Det er på alle måder en styrke at være i stand til at række ud efter hjælp, når vi føler os forkerte, alene og ikke gode nok. 

Seksuelle overgreb

Både på min klinik og igennem organisationen Kvisten, arbejder jeg med voksne, der har senfølger efter seksuelle overgreb som børn. Mit arbejde i Kvisten er som frivillig terapeut og jeg deltager i de arrangementer samt efteruddannelse som Kvisten afholder. Nogle af de oftest forekommende senfølger er tilknytningsproblemer og grænsesætning. Dermed er det også vores indbyrdes relationer, der er i spil her. 


Stressambassadør

Jeg er uddannet stressambassadør og har i efterhånden en del år arbejdet med stressramte. Jeg brænder for at hjælpe med at finde den bagvedliggende årsag til stressen, selvom det af og til kan være lidt af en detektivopgave at finde den. Min ambition mht. stressforløbene er at den stressramte skal få så megen klarhed over situationen, at han/hun er fuldstændig klar over, hvad der skal til for at komme ud af stressen, samt sikre at stressen ikke kommer igen. Samt naturligvis at bidrage med så mange redskaber som muligt for, at det kan undgås.

Find mine kontaktoplysninger her

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er under løbende professionel supervision samt underlagt Dansk Psykoterapeut Forenings regler om etik og tavshedspligt. Du kan læse mere om psykoterapeutforeningens krav til mig som behandler her.

Levende og nærværende med dine nysgerrige øjne, lyttende og imødekommende med plads til både eftertænksomhed og skarpe spørgsmål, der når dybt og åbner op for yderligere eftertænksomhed og refleksion og flytter perspektiver et nyt sted hen, så man selv kan øjne nye muligheder eller gammel viden og med støtte og nogle gange et skub fra dig, komme længere hen imod den rigtige retning.
- Tina